Murat Aydın İskenderunspor’da!

0
87

İskenderunspor 1967 Transfere Son Noktayı Koydu

İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Nuri Üysen, takıma golcü bir futbolcu transferi daha yaparak tam 11 yeni futbolcuyu takıma kazandırmış oldu. Üysen, Murat Aydın’ın imza töreninde transfere nokta koyduklarını da kaydetti.

Ligde kalma mücadelesi veren İskenderunspor 1967, ara transferde bir takım oyucusu kadar futbolcu transfer etti. Kulüp Başkanı Nuri Üysen, teknik heyetin direktifleri doğrultusunda takıma santrafor olarak Murat Aydın’ı kazandırarak, transfer dosyasını kapattıklarını belirtti.

Devre arasında birçok futbolcuyla yollarını ayıran İskenderunspor 1967’de ikinci yarı maçları için tam 11 futbolcu transfer edildi. İkinci yarı hazırlıklarını yaparken Antalya kampına katılan 10 futbolcunun bazıları Pazar günü oynanan Hacettepe maçında forma giyme imkânı bulmuştu.

Takımın birde forvete ihtiyacı olduğu göz önünde bulundurularak, teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını tamamlayan kulüp başkanı Nuri Üysen, Murat Aydın’ı da Mavi-Turunculu takıma kazandırdı. Trabzonspor, Akçaabat Sebatspor ve Arsinspor gibi takımlarda da futbol oynamış Murat Aydın kendisini İskenderunspor 1967’li yapan imzayı Başkan Nuri Üysen’in ofisinde attı.

Yapılan imza töreninde konuşan Başkan Nuri Üysen, takım olarak ligde kalmak için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerine işaret ederek; “Şu anda takıma son bir transfer daha gerçekleştirdik. İskenderunspor 1967’nin yeniden bir takım olmasını sağladık. Tam 11 yeni oyuncu aldık ve biz yönetim olarak görevimizi yaptık. Artık sıra taraftarlarda ve futbolcularda! İlk hafta Hacettepe ile oynanan maçta gerçekten çok iyi bir oyun ortaya kondu ama mağlup olduk. İnşallah bu maç bizim için çıkış maçı olacaktır. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here