Mullaoğlu, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

0
78

servet mullaoğlu1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, görevinden istifa ederek, milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Son yapılan yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, teşkilatlarının takdire şayan bir başarı gösterdiğini söyleyen Mullaoğlu, önümüzdeki genel seçimlerde de yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına inandığını ifade etti.

CHP çatısı altında bir araya gelmelerinin sebebini anlatan Mullaoğlu; “Bizi bu parti de buluşturan ırkımız, dinimiz, dilimiz veya mezhebimiz olmamıştır. Hepimiz güzel Ülkemizi daha da güzelleştirmek, güzel insanlarımızı daha mutlu kılmak ve güzel bir dünya kurmak için buradayız. Hepimiz için siyasetin yegane anlamı bu yüce ideal olmuştur. Bundan sonra da hangi makama gelirsek gelelim veya hiçbir makamda olmasak dahi aynı ideal uğurunda, ter dökeceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü bu ideal, bizi biz eden değerler toplamının ta kendisidir! Bizler bu değerleri inkar etmenin kendimizi inkar etmek anlamına geleceğini çok iyi biliyoruz. Siyasi pratiğimizde de bu değerlere aykırı hiçbir duruşumuz olmamıştır, olmayacaktır… Bu nedenle biz sadece belli bir mevki veya makama ulaşmak için son derece değersiz bir hayatı seçenlerden olmadık. Çünkü tarihi, makam ve mevki sahipleri değil,  fikirleri için yaşamlarını feda eden insanlar şekillendirmiştir!” dedi.

Kendileri için makamların, sadece, fikirlerini hayata geçirecekleri birer araç olduğunu kaydeden Mullaoğlu; “Aldığım bütün görevleri layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Şimdi ise milletvekilliği aday adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Hatay örgütüne, sandık görevlerinde görev yapan arkadaşlarıma, müşahitlerine ve bu parti için en küçük emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Yaptığım görevlerden dolayı farkında olmadan kırdığım arkadaşlarım olmuşsa onlardan özür diliyor, haklarını helal etmesini diliyorum. Umarım hepimiz önümüzdeki seçimlerde partimizin iktidarıyla, ülkemizi güldürmeyi başarırız” şeklinde konuştu.

Servet Mullaoğlu’nun parti binasında düzenlediği toplantıya, ilçe teşkilat başkanları ve partililer de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here