Muay Thai Hatay İl Şampiyonası İskenderun’da Yapılacak

0
182

muaythai turnuva8Muay Thai Hatay İl Şampiyonası, 29-30 Kasım 2014 tarihleri arasında İskenderun Belediyesi Sakarya Kapalı Spor Salonunda yapılacak. Şampiyonaya tüm İskenderunluları davet eden Raks Spor Kulübü Yöneticisi Hülya Şimşek, il bazında yapılacak şampiyonada başarılı olacak sporcuların Türkiye Şampiyonası elemelerine katılma şansı yakalayacağını da belirtti.

İl şampiyonası hakkında bilgiler veren Raks Spor Kulübü Yöneticisi Hülya Şimşek, şampiyonanın, bu hafta sonu Muay Thai Federasyonu ve Hatay İl Temsilciliği öncülüğünde Hatay Şampiyonası Raks Spor Kulübünün ev sahipliğinde yapılacağını dile getirdi.

İlimizde bulunan 8 kulüpten yaklaşık 160 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecek olan il şampiyonasının 29-30 Kasım tarihlerinde saat 13.00’de başlayacağını kaydeden Şimşek, minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılacak olan şampiyonanın ilk kez İskenderun’da yapıldığına da dikkati çekti.

İskenderun’da önemli müsabakaların izleneceğine işaret eden Şimşek; “Sporseverleri ve İskenderunluları Muay Thai Hatay İl Şampiyonasına Taylan savunma sanatını izlemeye davet ediyoruz. Kentimizde yapılacak olan il şampiyonasında başarılı olacak olan sporcular Türkiye Şampiyonası elemelerine katılma şansı yakalayacaktır. Antrenörümüz Serdar Keskin öncülüğünde Raks Spor Kulübü olarak bu şampiyonaya hazırlanan sporcularımız da yeteneklerini sergileyerek, İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etmek için ter dökecekler. Hem sporcularımıza destek olmak hem de bu spor sanatını tanımak için herkesi bu şampiyonaya bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here