Körfez İskenderunspor’da Yeni Malatyaspor Hazırlığı

0
61

körfez iskenderunspor23Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlığını 5 Temmuz Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, 1461 Trabzon ve Ümraniye beraberlikleri ile Tarsus İdmanyurdu yenilgilerinin telafisini lig ikincisi Yeni Malatyaspor karşısında gidermek istediklerini belirtti.

Lige iyi başlayamayan ancak 3 hafta üst üste aldığı galibiyetlerin ardından derin bir nefes alarak kendine gelen Körfez İskenderunspor, üst sıralara hızla tırmanırken; son üç haftada ise 1461 Trabzon ve Ümraniye maçlarından beraberlikle Tarsus İdmanyurdu maçından ise mağlubiyetle ayrılarak yeniden küçük bir düşüş yaşadı.

Bu hafta sonunda Yeni Malatyspor’a konuk olacak Mavi-Turunculu ekip, bu önemli maçın hazırlıklarını 5 Temmuz’da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Hünkaroğlu önderliğinde yapılan çalışma taktik ağırlıklı geçti.

Teknik Direktör Hünkaroğlu, yakaladıkları çıkışın son maçlarda gerilemeye döndüğünü belirterek; “Ancak zorlu maçlar oynadık. 1461 Trabzon ile sahamızda oynadık ve daha sonra Ümraniye deplasmanına gittik bu maçlardan 1’er puan çıkarttık. Son hafta ise sahamıza oynadığımız Tarsus İdmanyurdu maçını tam anlamıyla talihsiz bir şekilde kaybettik. Şimdi artık telafiyi düşünüyoruz. Lig ikincisi olan Yeni Malatyaspor maçına puan veya puanlar almak hedefiyle hazırlanıyoruz. Bunu yapabilecek kapasitemiz var, futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor 14 hafta sonunda topladığı 27 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor. Körfez ekibi ise 15 puanla 15. sırada yer alıyor. 30 Kasım Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan mücadele Malatya İnönü Stadında oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here