Mondi Şanlıer Mobilya Karaağaç’ta Hizmete Açıldı

0
650

karaağaç mondi1Ortaklığını İhsan Eren ve Bülent Şanlı’nın yaptığı Şanlıer Karaağaç Mondi’nin açılışı gerçekleştirdi. Açılışa, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, Boydak Holding Çukurova Bölge Sorumlusu ve Günep Gurup Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Öksüzkaya, Asaş Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen, CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu ve çok sayıda iş adamı, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Mondi Şanlıer Mobilya İşletmecisi İhsan Eren, mağazanın bin yüz metre kareden oluştuğunu ve hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek, bölge halkına Mondi çizgisini sunmaktan mutlu olduklarını söyledi.

Boydak Holding olarak 2015 yılında 150 Milyon TL’lik yatırım yaptıklarının altını çizen Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, 2015 yılında hedefledikleri 107 mağaza hedefine ulaştıklarına dikkat çekti.

karaağaç mondi2

Hem Arsuz’un yeni bir marka kazanmasından, hem de Karaağaç Mondi’nin işletmecileri Bülent Şanlı ve İhsan Eren’in açılış heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise; “Bölge ekonomimizin çok sıkıntılı olduğu bir dönemde bu mağazanın açılışı ayrı bir önem arz etmektedir. Bu mağazanın işletmecileri Dr. Bülent Şanlı ve lisede sıra arkadaşım olan İhsan Eren’i kutluyor ve girişimlerinden dolayı tebrik ediyorum. Gerek bölge ekonomimize sağlayacak olan katkılarından, gerekse bölgedeki istihdam sıkıntısını bir nebze de olsa aşmak üzere sunacakları katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ederim.

Markasıyla, konseptiyle, ürün çeşidiyle yakinen tanıdığımız bu ölçekte bir mağaza, Arsuz’a yakışan mağaza! Bu bölgenin ihtiyacını ciddi ölçüde kapacaktır. Hem kaliteli bir ürün alacağımız, hem de bölgemiz de açılan böylesi kaliteli bir mağazanın uzun yıllar ayakta kalmasını sağlamak için herkesin bu mağazaları herkesin desteklemesi ve alışverişini bölge sınırları içerisinden yapması gerekiyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Mondi Şanlıer Mobilya kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Davetliler, açılışın ardından mağaza içindeki ürünleri de inceledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here