İskenderunspor 1967’ye Antakya’da Saldırı

0
115

iskenderunspor 1967-47Hatay Amatör Küme Süper Ligi ekiplerinden İskenderunspor 1967 futbol takımı, Antakya’da fiili saldırıya uğradı. Maç boyunca tekmelere maruz kalan futbolcular, maç sonunda da darp edildi.

Oynadığı birçok maçta rakiplerini farklı yenen ve BAL’a çıkma hedefi ile mücadele eden İskenderunspor 1967, rakiplerinin çirkin saldırılarına da maruz kalıyor. Önceki gün Antakya Çekmece Sahasında oynanan Defnespor maçında olaylar çıktı, 5 futbolcumuz çeşitli yerlerinden yaralandı.

Maçın ilk yarsında iki takım da gol yollarında etkili olmak için mücadele etti. İskenderunspor 1967 takımı, kaptan Sedat’ın peş peşe iki sarı kart görmesi ile 30. dakikadan itibaren maçı 1 kişi eksik oynadı. Defnesporlu oyuncuların oldukça sert ve gergin oynadığı ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda da Defne ekibinin sert futbolu göze çarptı. İskenderun temsilcisinin neredeyse tüm futbolcularına kart çıkaran maçın hakemi 85. dakikada da çok basit olarak görülen bir pozisyona faul verdi. Defnespor bu faulün ardından golü de buldu: 1-0.

Normal süresi 1-0 devam eden maçta maçın hakemi 4 dakika uzatma gösterdi. Uzatma dakikalarında Defnespor’un kaptanı Turuncu-Mavili oyuncu Recep’e yumruk attı. Bunun üzerine iki futbolcu bir birleriyle tartışırken maçın hakemi uzun tartışalar sonunda her iki futbolcuyu ihraç etti. Kavganın arından İskenderunspor 1967 kalesinde bir gol daha gördü: 2-0.

iskenderunspor 1967-48

Taraftarlar da Saldırdı…

Turuncu-Mavililer, maç içerisinde rakip takımın tekmelerine olumsuz şekilde hiçbir cevap vermezken, maç sonunda edilen küfürlerle iş çığırından çıktı ve futbolcular yumruk yumruğa bir birlerine girdi. Defnespor’un hocası ve yöneticilerinin ardından taraftarlar da sahaya girerek İskenderunspor 1967’nin futbolcularına saldırdılar. Yaklaşık 5 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı.

İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun önderliğindeki kafile, İskenderun’a gelir gelmez, yaralı futbolcular da İskenderun Devlet Hastanesine götürüldü. Burada rapor aldıktan sonra durum polise bildirildi ve yaşanan saldırıdan davacı olundu.

Artık tüm gözler Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve hakem kurulunun vereceği raporlara çevrilirken, gerekli cezaların verilip verilmeyeceği de spor kamuoyu tarafından merakla beklenmeye başlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here