MKÜ’de “Küçük Miktarlar Büyük Adımlar Girişimci Kadınlar” Semineri Düzenlendi

0
111

mkü-girişimci kadınMustafa Kemal Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Atatürk Konferans Salonunda “Küçük Miktarlar Büyük Adımlar Girişimci Kadınlar” adlı seminer düzenlendi.

Seminere Kadın çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şeyma Ay, Hatay Mikrofinans Şube Müdürü Serap Varoğlu, Hatay’da yılın kadını seçilen Habibe Koçak, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kadın çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şeyma Ay, KADMER hakkında bilgi verdi. Toplumda cinsiyet eşitliği gerçekleştirilmesi ve sürdürülebilmesinin sağlanması için eğitimin öneminden bahseden Ay, kadınların istedikten sonra her şeye sahip olabileceğini yeter ki bir şeyleri disiplinli, cesaretli ve inanarak yapmaları gerektiğini dile getirdi.

Seminerde söz alan Hatay Mikrofinans Şube Müdürü Serap Varoğlu da; “Mutlu kadın mutlu aile, mutlu aile mutlu gelecek demektir. Kadınlarımızın çalışkan disiplinli ve istekli olup bu inançla önemli başarılara imza atacağı inancı içerisindeyim” diye konuştu.

Hatay’da yılın kadını seçilen Habibe Koçak’ın da konuşma yaptığı program plaket takdimiyle sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here