MKÜ’de Hemşirelik Haftası Kutlama Programı Düzenlendi

0
398

mkü-hemşirelerMKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hemşireleri, “Hemşirelik Haftası” nedeniyle kutlama programı düzenledi. Hastane yemekhanesinde düzenlenen programa MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Özcan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru’nun yanı çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Kutlama programında konuşan üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Reyhanlı ilçesinde yaşanan müessif saldırı sonrasında hemşirelerin gösterdikleri gayretler teşekkür ederek; “Ortaya çıkmış olan psiko-sosyal travma ortamının atlatılabilmesi ve yaraların kısa süre içerisinde sarılabilmesi için sizlerin fedakarlık yaparak üniversitemiz senatosuyla birlikte Reyhanlı’ya kadar gelip o haftayı bir kutlama haftası değil de bir sorumluluk haftası olarak geçirmenizden dolayı duyduğum memnuniyeti tekrar dile getiriyor ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Günün anlam ve önemini belirten Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru ise çok yoğun bir yılı geride bıraktıklarını belirterek; “İstemediğimiz olaylardan dolayı sizleri üzdüğümüz veya kırdığımız olmuştur. Ama inanın iyi niyetli bir şekilde çalıştık. Hepinize çok teşekkür ederim. 2014 yılına girmeden tüm eksikliklerimizi kapatmak ve hastalarımıza daha kaliteli bir hizmet vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Başhemşire Rahşan Odabaşı tarafından hastanenin hemşirelik hizmetleri kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili bilgilerin de verildiği programda yılın hemşiresine ve meslekte 15. yılını doldurmuş hemşirelere plaket verildi. Ayrıca program sonunda Rektör Güder tarafından tüm hemşirelere karanfil dağıtıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here