MKÜ Tıp Fakültesi’nde Devir Teslim Yapıldı

0
624

mkü-tıp fakültesiMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Kökoğlu düzenlenen devir teslim töreniyle görevini Prof. Dr. Yusuf Önlen’e devretti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, bu tür görevlerin ‘nöbet değişimi’ olduğunu vurguladı. Törene çok sayıda öğretim üyesi doktor da katıldı.

Rektör Kaya törendeki konuşmasında, 2002 yılından bu yana üniversitede bulunduğunu ve 12 yıllık görev sürecinde Hastaneye çok önemli hizmetler yaptığını dile getirerek bundan sonraki yıllarda ise Mustafa Kemal Üniversitesi’ne Rektör olarak daha fazla mesai harcayacağını ifade etti.

Görevini Prof. Dr. Yusuf Önlen’e devreden Prof. Dr. Ömer Faruk Kökoğlu’na ise 14 aylık görev süresi için teşekkür eden Rektör Kaya, Kökoğlu’nun Tıp Fakültesi ve Araştırma Hastanesine çok büyük katkılar sunduğunu belirterek Dekanlığa bir ciddiyet kazandırdığını dile getirdi. Bu tür değişimlerin ‘nöbet değişimi’ olduğunu kaydeden Rektör Kaya, görevi devralan Prof. Dr. Yusuf Önlen’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Törende bulunan öğretim üyesi doktorların da görüşlerini paylaştığı programda, Mustafa Kemal Üniversitesi ve Araştırma Hastanesi için iyi niyet temennileri dile getirildi.

Devir teslim töreninde Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Kökoğlu görevini Prof. Dr. Yusuf Önlen’e devrederken, dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. İhsan Üstün ve Yrd. Doç. Dr. İbrahim Şilfeler görevlerini Prof. Dr. Cahit Özer ve Yrd. Doç. Dr. İbrahim Yetim’e devretti.

Gerçekleştirilen Devir-Teslim Töreni, plaket ve çiçek takdimlerinin ardından çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here