MKÜ Heyeti Güney Kore’ye Gidiyor

0
99

mkü-güney koreMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, 9-13 Eylül 2013 tarihleri arasında Güney Kore’yi ziyaret edecek. Rektör Prof. Dr. Güder,  Daegu Haany Üniversitesi, Namseoul Üniversitesi ve Korea Üniversitesi’ni ziyaret edecek. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Seul Büyükelçiliği ve Türk-Kore İşadamları Derneği ziyaret edilecek.

İlk önce 23-25 Ocak 2013 tarihlerinde Mustafa Kemal Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştiren, bu sırada ikili işbirliği anlaşması imzalayan ve Rektör Prof. Dr. Joon Ko Lee başkanlığındaki 4 kişilik heyet tarafından temsil edilen Daegu Haany Üniversitesi ziyaret edilecek.

Daha sonra Namseoul Üniversitesi ile de ortak araştırma ile öğrenci ve personel değişimi konularında işbirliğini artırmak amacıyla işbirliği anlaşması imzalanacak.

Ziyaret kapsamında başta Tıp, Tarım Bilimleri ve Mühendislik olmak üzere değişik alanlarda ortak araştırma ile öğrenci ve personel değişimi konularında işbirliğini artırmak amacıyla görüşmeler yapılacak.

Ziyaret boyunca Rektör Güder’e, Tıp Fakültesi öğretim üyesi ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Zafer Yönden, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi ve Erzin MYO Müdürü Doç. Dr. Soner Soylu ile Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme Koordinasyon Araştırma Merkezi (MÜSİGEM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Erdoğan Kanca eşlik edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here