MKÜ Fen Bilimleri Enstitüsü’ne ve Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’na Yeni Atamalar Yapıldı

0
437

mkü-atamaMustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörlüğü tarafından, Hatay Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Şana Sungur atanırken, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Yaşar Ergün atandı.

Prof. Dr. Şana Sungur

1972 yılında Ankara’da doğdu. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nden mezun oldu. 1993-95 yıllarında İ.T.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü’nde Yüksek Lisansını tamamladı. 1994 yılında İ.T.Ü. Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1999 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü’nde doktorasını tamamladı. 2001 yılında Yrd. Doç. Dr., 2006 yılında doçent ve 2012 yılında profesör olarak Mustafa Kemal Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde öğretim üyeliğine atandı. Halen Mustafa Kemal Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü’nde çalışmakta olup, 2012 yılından beri Kimya Bölüm Başkanlığı görevini yürütmektedir. Çok sayıda ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış bilimsel çalışmaları bulunmaktadır. Evli ve bir çocuk annesidir.

Doç. Dr. Yaşar Ergün

1969 Gaziantep doğumludur. Aydın Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi ve Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Mezunudur. Doğum Jinekoloji anabilim dalındaki doktorasını Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde tamamlamıştır. Kuruluşundan bu yana Mustafa Kemal Üniversitesi’nde çalışmaktadır.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here