MKÜ Erkek Voleybol Takımı 1. Lige Yükseldi

0
575

mkü-voleybol1MKÜ Voleybolda Büyük Başarı Elde Etti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 16-20 Aralık 2014 tarihlerinde yapılan 2. Lig Üniversiteler (B) grubu Voleybol karşılaşmalarında mücadele eden Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Voleybol takımı zorlu karşılaşmaların ardından şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Antrenör Baytekin Zafer Temiz’in yönetimindeki Erkek Voleybol takımı turnuvada; Adıyaman Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nin yer aldığı takımlarla oynadı.

mkü-voleybol2

Mustafa Kemal Üniversitesi Erkek Voleybol takımı bu turnuvada birinci olurken Kayseri Erciyes Üniversitesi ikinci, Adıyaman Üniversitesi ise üçüncü oldu. MKÜ Voleybol takımı turnuvaya Ersin Sarıpolat, İbrahim Han Mücahitoğlu, Mahmut Reyhan, Mert Yiğit, Mert Yol, Muhammed Burak Yavuz, Enver Hasan Yiğit, Recep Vayiç, Ali Dinçay, Ömer Uygur, Hakan Sabanoğlu ve Halil İbrahim Can adlı öğrencilerle katıldı.

Öte yandan Antrenör Baytekin Zafer Temiz’in yönetiminde yeni kurulan Mustafa Kemal Üniversitesi Bayan Voleybol takımı ise Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde aynı tarihlerde yapılan 2. Lig Üniversiteler (B) grubu Bayanlar Voleybol karşılaşmalarında önemli deneyim ve tecrübeler kazanarak ilerisi için umut verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here