MKÜ Araştırma Hastanesi’nde Görev Değişimi

0
1050

mkü-araştırma hastanesi1Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin Yeni Başhekimi Doç. Dr. Yunus Doğramacı Oldu

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde; Başhekim Doç. Dr. Ömer Evirgen görevini Doç. Dr. Yunus Doğramacı’ya devretti.

Başhekimlikteki devir teslim törenine katılan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, bugüne kadar görevlerini başarılı bir şekilde yürüten Başhekim Doç. Dr. Ömer Evirgen ve çalışma arkadaşlarına Araştırma Hastanesi’ne vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ederek bundan sonra da aynı tempoyla Üniversite ve Hastaneye olan katkılarının devam etmesini arzuladıklarını dile getirdi.

Bu tür değişimlerin ‘nöbet değişimi’ olduğunu vurgulayan Rektör Kaya, kişilerin gelip geçici olduğunu belirterek; “Esas olan kurumları ileriye taşımaktır” dedi. Rektör Kaya, Başhekimlik görevini devralan Doç. Dr. Yunus Doğramacı ve yardımcılarına ise Hastaneyi bugün olduğundan daha yukarılara taşıyacaklarına olan inancını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başhekim Yardımcılarının da değiştiği devir teslim töreninde Doç. Dr. Murat Karcıoğlu, Doç. Dr. Adnan Burak Akçay, Yrd. Doç. Dr. Hanefi Kokaçya, Yrd. Doç. Dr. Seçkin Akküçük, Yrd. Doç. Dr. Mesut Coşkun ve Yrd. Doç. Dr. Mutlu Cihan Dağlıoğlu yürüttükleri Başhekim Yardımcılığı görevlerini Doç. Dr. Şemsettin Okuyucu, Doç. Dr. Buket Çağla Özbakış Akkurt, Doç. Dr. Edip Uçar, Yrd. Doç. Dr. Cenk Babayiğit ve Yrd. Doç. Dr. Erhan Yengil’e devretti.

Plaket ve çiçek takdiminin yapıldığı devir teslim töreni çekilen toplu fotoğrafın ardından Başhekimlik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen gözden geçirme toplantısıyla sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here