MKÜ Araştırma Hastanesi, Odyoloji Ünitesiyle Bir İlke Daha İmza Attı

0
588

Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, ‘Odyoloji Ünitesi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi. MKÜ Araştırma Hastanesi, Odyoloji Ünitesinin açılışıyla bir ilke daha imza atmış oldu.

Hastanede yapılan açılış törenine MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ile birlikte hastane personeli ve basın mensupları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, açılış töreninde yaptığı konuşmada, üniversitesinin alt yapı çalışmaları ve hastane bünyesinde uygulanan tedaviler hakkında bilgi verdi. Hastaneye yapılan yeni yatırımlarla bölgemizdeki hastalarımızın ihtiyaçları konusunda adım adım ilerlediklerini ifade eden Güder, ileri düzey tedavi yöntemleriyle hastanenin göz dolduran bir noktada olduğunu söyledi. Yapılan çalışmaların bir ekip başarısı olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Güder; “Açmış olduğumuz Odyoloji ünitemizin herkese yararlı olmasını, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Doğru tedavi için doğru alt yapı oluşturulması gerekiyor. Bunda görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, derman arayan vatandaşlara da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Duru da, hastanenin mevcut durumu hakkında bilgilendirmede bulunarak yeni açılan Odyoloji ünitesinde Hatay ve bölgedeki işitme ve denge kaybı yaşayan hastalara en iyi hizmeti verebilmeyi amaçladıklarını bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here