Mithatpaşa’da Büyük Buluşma

1
695

mithatpaşa sürpriz1Mithat Paşa İlkokulu 5-E sınıfı, 1987-1988 eğitim öğretim dönemi mezunları bir araya gelerek öğretmenlerine büyük bir sürpriz yaşattılar.

Farklı kentlerde, çeşitli mesleklerde olan 5-E sınıfı öğrencilerinden Osman Atılgan, Meltem Yürümezoğlu, Meltem Güvercin, Meltem Olgun, İlhan Onaylı, Selim Tümkaya, İnayet Kopran, Arkın Kara, Yunus Çinçin ve Deniz Saraç aylar öncesinden planladıkları büyük sürprizi Şaziye Öğretmene geçtiğimiz gün gerçekleştirdiler.

mithatpaşa sürpriz2

Öğrencilerini karşısında gören Şaziye Öğretmen, gözyaşlarına hâkim olamadı. Çok anlamlı ve duygusal geçen buluşmada, Şaziye Öğretmen öğrencileriyle tek-tek kucaklaştı. “Hepinizin oturduğunuz sıraları bile tek-tek hatırlıyorum” diyen Şaziye Öğretmen, böyle bir anı yaşattıkları için öğrencilerine teşekkür etti.

Türkiye’nin farklı yerlerinden öğretmenlerini görmek ve onun elini öpmek için İskenderun’a gelen 5-E sınıfı öğrencileri de öğretmenleriyle ve birbirleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

mithatpaşa sürpriz3

mithatpaşa sürpriz4

1 YORUM

  1. bu günde bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma, emeği geçen herkese, ve iskenderun gazetesinden İlyas Bey ve muhabir arkadaşımıza gönülden teşekkür ederim.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here