Minnet Ziyareti!

0
270

şehit ve gazi evi1Protokol Üyeleri Şehit ve Gazi Evlerine Ziyarette Bulundu

Kurban Bayramı kutlamalarında Gazi ve Şehit aileleri unutulmadı. İskenderun kent protokolü ev ziyaretinde bulunarak şahit ve gazi ailelerinin bayramını kutladı.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit,  İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar ile İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, şehit ve gazi evini ziyaret etti.

Önce Gazi Cuma Cançelik’in evini ziyaret eden protokol üyeleri, ardından Şehit Uzman Çavuş Kürşat Can’ın ailesine ziyarette bulundu. Şehit Uzman Çavuş Kürşat Can’ın adını taşıyan, 9 aylık yeğeni Kürşat Can’ı seven protokol üyeleri, şehidin babası Ebubekir Can ve diğer aile fertlerinin acısını paylaştı.

şehit ve gazi evi2

Şehit Kürşat Can’ın evinde, dua okundu. Şehidin babası Ebubekir Can, konuk protokol üyelerine, oğlunun görevde çekilmiş fotoğraflarını gösterdi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren gazi ve şehit aileleri, protokol üyelerine teşekkür etti.

Protokolden Elif Teyzeye Ziyaret

Protokol üyeleri bayramda, Modernevler Mahallesinde bir yaşlıya da ziyarette bulundu. Belediye olarak cami, ibadethane ve yaşlıların evini temizlemek amacıyla ekip oluşturulduğunu, bu ekibin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “50 kişilik ekibimiz, 10 aracımız var. Biz cami, ibadethane, yaşlılarımızın evini temizliyoruz. Sizin de evinizi temizleyecekler. Kış yaklaşıyor, evinize boya da yaparız” dedi.

Hatırlanmanın, bayramlaşmanın güzel bir duygu olduğunu belirten Elif Paşabeyoğlu; “Ziyaretinize çok teşekkür ederim. Allah devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

şehit ve gazi evi3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here