Miniklerden Muhteşem Jimnastik Gösterisi

0
1645

jimnastik1Gençlik ve Spor Bakanlığının projesi kapsamında başlattığı tekerlekli sandalye basketbol turnuvası ve minik Kızların jimnastik gösterisi büyük ilgi gördü.

Geçtiğimi haftalarda gerçekleştirilen jimnastik gösterisine 4-12 yaş arası 13 kız öğrenci katıldı. Jimnastik Eğitmenleri Selma Bilgili ve Mustafa Kurtulan’ın, İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Merkezi bünyesinde, Kapalı Spor Salonunda yaz boyunca yoğun tempoda eğitim verdikleri 13 kız öğrenci, sahneye koydukları gösteriyle büyük beğeni topladı.

jimnastik2

Lisanslı sporculara liseye girişlerde artı puan verilmesi ve hatta başarılı sporculara sınavsız Beden Eğitimi Öğretmenliğinde okuma şansı tanınmasının büyük avantaj olduğunu ve bunun da spora olan ilgiyi arttırdığını kaydeden Beden Eğitimi Öğretmeni ve Jimnastik Eğitmeni Selma Bilgili; “İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Merkezi bünyesinde, Kapalı Spor Salonunda, yaz kursları kapsamında verdiğimiz eğitimler sonucunda bir gösteri hazırladık. 4-12 yaş arası 13 kızımız gösteride yer aldı. Gösterimiz büyük ilgi gördü. Çocuklarımıza da velilerimize verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum.

Devletimiz spora çok önem veriyor. Lisanslı sporcularımıza liseye girişte artı puan geliyor. Başarılı lisanslı sporcularımız ayrıca sınavsız Beden Eğitimi Öğretmenliğine giriş yapabiliyor. Mezun olunca da hemen iş imkanı sunuluyor. Bu çok büyük bir avantaj” şeklinde görüşlerini bildirdi.

jimnastik3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here