Miniklerden Konuklara Müthiş Gösteri

0
138

naciye düzen anaokulu12Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Minikleri Gösterilerini Avrupalı Konukları İçin Gerçekleştirdiler

İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu yönetimi tarafından Bilgisayar öğretmeni Murat Kert’in önemli çabalarıyla hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından kabul gördükten sonra uygulamaya konan ‘Doğallığa Yürü’ Comenius Projesi kapsamında kentimize gelen Slovenya, İngiltere, Romanya, Kuzey Kıbrıs Rum kesimini temsil eden öğretmenler için bir gösteri hazırlandı.

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gösteride Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu öğrencileri milli kültürümüzü anlatan danslar, halk oyunlarını başarıyla sergilediler. Comenius Projesi kapsamında ‘Doğallığa Yürü’ isimli projeyi okullarında hayata geçiren Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu proje kapsamında yaptıklarını kısa bir filmle Avrupalı konuklara izlettiler.

naciye düzen anaokulu13

Öğrencilerin doğaya ve çevreye karşı bilinçlerini arttırma amacıyla yürütülen projeyi yerinde görmek için Türkiye’ye gelen Slovenya, İngiltere, Romanya, Kuzey Kıbrıs Rum kesimini temsil eden öğretmenler miniklerin gösterilerini ve proje ile ilgili yaptıkları çalışmaları çok beğendiler ve gösteriler sırasında zaman-zaman ayağa kalkarak alkışladılar.

Hatay’da projesi kabul edilen 6 okuldan biri olma özelliğini taşıyan Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz proje kapsamında misafirlere sunum yaparak kendilerini İskenderun’da ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi. Gündüz, Türkiye’yi ve İskenderun’u Avrupa eğitim camiasında başarı ile temsil edebildikleri için mutlu olduklarını belirterek çocukların doğaya ve çevreye daha saygılı bireyler olarak yetişmeleri için çalıştıklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here