Minikler, Okullarıyla Tanıştı!

0
99

okula uyum22014-2015 eğitim öğretim yılında, okul öncesi eğitimi, anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin okula uyum eğitimi dün başladı. Kentimizin güzide okullarından Mithatpaşa İlkokulunda da başlayan uyum eğitiminde minik öğrenciler, eğitimin ilk gününde derslerine velileri ile birlikte katıldılar.

okula uyum3

Okul Aile Birliği Başkanı Işılay Bölücü, Mithatpaşa İlkokulunda öğrencilerin sınıflarına adapte olmaları için bir takım etkinlikler gerçekleştirdiklerini söylerken; “Çocuklarımız için sınıflarımızı süsledik. Çocuklarımıza balon, meyve suyu ve pasta ikramlarında bulunduk. Çocuklarımızın, daha hijyenik bir ortamda rahat edebilmeleri için sınıflarımızı boyattık. Sıra bakımları ve lavaboların temizliği yapıldı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın teneffüslerde zaman geçirecekleri okul bahçemizde de peyzaj çalışmaları gerçekleştirdik. Kısaca çocuklarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğretim alabilmeleri için bizler ellerimizden geleni yaptık” dedi. Bölücü, tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar da diledi.

okula uyum4

Okula yeni başlayan çocukların velileri de yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününü çocukları ile birlikte sınıfta geçirdiler. Minik öğrenciler, ‘Okulda alıştınız mı?’ yönünde yönelttiğimiz sorulara ne kadar alıştık deseler de velilerinin yanlarından ayrılmasını istemediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here