Minikler 900 Fidan Dikti

0
131

Antakya Özbuğday İlkokulu ve TOKİ Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi, ortaklaşa hazırladıkları “El Ele Yeşil Bir Geleceğe” projesi ile örnek bir davranışa imza atıldı. TOKİ Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi bahçesinde bir araya gelen iki okul öğrencilerinin çabası görülmeye değerdi. Bu etkinlikten dolayı duydukları memnuniyet ve sevinci gözlerinden okunan minik öğrenciler, bu fırsatı onlara sunan öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Temiz ve doğal bir çevre adına başlatılan “El Ele Yeşil Bir Geleceğe” projesinde TOKİ Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi okulu bahçesi ve çevresine 650 defne, 270 mazı ağacı ve çok sayıda süs bitkisinden oluşan toplam 900 fidan dikildi. Orman haftası dolayısıyla da gerçekleştirilen bu projenin örnek olmasını dileyen veliler, bu konuda emeği geçen başta Özbuğday İlkokulu müdürü İbrahim Necip Kafadar ve TOKİ Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Yakup Ay olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür ettiler.

Bu ve buna benzer doğayı koruyacak ve yeşertecek projelerin diğer okullarda da yapılmasını dileyen öğrenciler, diktikleri ağaçlara her zaman özen göstereceklerini ve onları sulayıp bakımını yapacaklarını söylediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here