Minik Yüreklerden Öğretmenlerine Sevgi Seli

0
135

özcan kara124 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizdeki okullarda da coşkuyla kutlandı. Her okul ve her sınıf kendi bünyesinde ayrı ayrı etkinlik düzenlerken, öğretmenler de bu günlerini gururla kutladı.

5 Temmuz İlkokulu 2-G sınıfı öğrencileri de velileri ile birlikte Öğretmenleri Özcan Kara’ya bir sürpriz yaptı. Öğretmenlerine güzel bir hediye alan öğrenciler, öğretmenlerini tek tek öperek birer karanfil verdi ve Öğretmenler Gününü kutladı.

özcan kara2

Öğrencilerden bazıları hazırladıkları kutlama kartlarını da öğretmenlerine verirken, yazdıkları şiirleri de okudular. Öğrencilerinin gösterdiği bu sevgi seli karşısında oldukça duygulanan Sınıf Öğretmeni Özcan Kara, öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti. Kısa bir konuşma da yapan Kara; “Güzel çocuklarım hepinize teşekkür ediyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Çocuk güzel yerlere geleceğinize, büyük başarılara imza atacağınıza inancım tam. Sadece beraber okuduğumuz zaman diliminde değil daha sonraki yaşamınızda da takipçiniz olacağım” dedi.

özcan kara3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here