Başkan Savaş, Lise Öğretmenine ‘Hizmet Şeref Belgesi’ni Takdim Etti

0
75

büyükşehir-öğretmenler1Hatay Valisi Ercan Topaca ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, Hacı Ali Nurlu Lisesi tarafından 24 Kasım Pazartesi günü Hatay Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü Programı’na katıldı.

Vali Topaca ve Başkan Savaş’ın yanı sıra birçok davetlinin katıldığı program eğitim dünyasının eski ve yeni birçok öğretmenini bir araya getirdi. Mesleğe yeni başlayacak öğretmenlerle emekliye ayrılan öğretmenlerin buluştuğu etkinlikte Hatay Valisi Ercan Topaca, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ufak bir jest yaptı.

büyükşehir-öğretmenler2

Ercan Topaca emekli öğretmenlere ‘Hizmet Şeref Belgeleri’nin verildiği sırada HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı lisede matematik öğretmeni olan Tevfik Kurşun’a bu anlamlı belgeyi vermesi için sahneye davet etti. Öğretmeninin elini öperek bu belgeyi takdim eden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın heyecanı ve gururu yüzüne yansıdı. Yıllar sonra yeniden öğretmeniyle bir araya gelen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş emekli öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirerek bu güzel anı ölümsüzleştirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here