“Minik Yavrularımıza Katkılarımız Sürecek”

0
186

bld-eğitim yardımı2Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Öğrencilere Çanta Hediye Etti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçemizde kırsal kesimde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ve Kuran kursu öğrencilerine okul çantası hediye etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Orhantepe Mahallesi’ndeki Fikret Koçak İlköğretim Okulu’na giderek öğrencilere çantalarını kendi eliyle teslim etti. Başkan Seyfi Dingil, gözlerinde ışıltı, yüzlerinde tebessüm ile etrafa ışık saçan yavrularımızın mutluluğuna ortak olurken, ayrıca günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 1500 öğrenciye ‘Okula Merhaba’ hediyesi dağıttı. Orhantepe Fikret Koçak İlköğretim Okulu’na giden Başkan Seyfi Dingil’i, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Okul Müdürü Ali Haytaş, okul öğretmenleri karşıladı.

bld-eğitim yardımı3

İdarecilerle kısa bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, daha sonra sınıflara geçerek öğrencilere çantalarını kendi eliyle takdim etti. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği eğitime katkı sunmaktan son derece mutluluk duyduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Minik yavrularımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Onlara ne kadar katkı verir, destek olursak geleceğimiz de o kadar emin ellerde olur. Fikret Koçak İlköğretim Okulumuzdan başladık, kırsal kesimdeki tüm ihtiyaç sahibi öğrencilerimize çantalarını ulaştıracağız. Minik yavrularımıza önümüzdeki dönemlerde de katkılarımız devam edecektir. Çantaların öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Fikret Koçak İlköğretim Okulu Müdürü Ali Haytaş ve okul öğretmenleri de eğitime destek olan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çanta hediyesinden dolayı teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here