Minik Öğrenciler Melekleri Antrenmanda Ziyaret Etti

0
81

bayan basketbol10Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kadın Basketbol Takımı’nı Latife Hanım Anaokulu öğrencileri ziyaret etti.

Cuma günü Antakya Kapalı Spor Salonu’ndaki antrenman sonrası gerçekleşen ziyaret hakkında konuşan Latife Hanım Anaokulu öğretmeni Didem Gümüş; “Öğrencilerim derslerde spor yaparak öğrenmeyi çok seviyor. Derslerimizi spor ile birleştirerek çok eğleniyoruz. Bunun için de ziyaretlerimize şehrimizi birinci ligde temsil Hatay BŞB Kadın Basketbol Takımı ile başlamak istedik. Bundan sonra da Hatay BŞB Erkek Voleybol Takımı ile bir araya gelmek istiyoruz” dedi.

Ziyaret hakkında takım adına konuşan Genel Menajer Nurettin Bilmez de; “Geleceğimiz olan çocukların, sporcularımız ile bir araya gelmesi bizim açımızdan çok neşeli bir ortam yarattı. Çocuklarımızı spor ile buluşturmak kulüp olarak amaçlarımız arasında yer alıyor. Bu keyifli ziyaret bu hafta oynayacağımız Beşiktaş maçı öncesi bizim için ayrıca motive kaynağı oldu” diye konuştu.

Minik öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı neşeleri gözlerinden Meleklerimiz, çocuklar ile top sürüp, atış yaptıktan sonra hatıra fotoğrafları çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here