Milletvekili Orhan Karasayar, TÜMSİAD Hatay Şubesini Ziyaret Etti

0
119

karasayar-tümsiad1Gülsüren; “İstikrarın Devam Etmesi İçin Güçlü Bir Hükümete İhtiyaç Var”

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Milletvekili adayı Filiz Özçörekçi, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, TÜMSİAD Hatay Şubesini ziyaret ettiler.

1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerin startını veren Milletvekili Orhan Karasayar ve ekibi seçim gezileri kapsamında TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve yönetim kurulunu da ziyaret ettiler.

TÜMSİAD yönetimi tarafından karşılanan Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve beraberindeki heyet ile ülke ve bölge gündemi hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren; “İş adamları olarak milli birlik ve beraberliğimizin devam etmesi, ülkede huzur ve güven ortamının sağlanması en önemlisi istikrarın devam etmesini temenni ediyoruz. Bunun için de güçlü bir iktidar ve hükümete ihtiyaç duyulduğuna inanıyoruz. Seçimlerin milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmadan ülkemizin daha güçlü yarınlara ulaşması temennisiyle sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

karasayar-tümsiad2

Ziyarette konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise; “Türkiye güçlü bir ülkedir. Güçlü bir ülke için herkesin elini taşın altına koymalarını bekliyoruz. Koalisyon hükümetlerinin bu ülkede neler yaptıklarını görüyoruz. Tek başına iktidar olmak ve istikrarı yeniden yakalamak için 1 Kasım seçimleri çok önem arz etmektedir. Sanayicimize, yatırımcımıza ve iş adamlarımıza her zaman destek olan hükümetimiz bundan sonra da destek olmaya devam edecektir: Birlik ve beraberliğine her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günler çok önemli, kenetlenme zamanı diyoruz ve 1 Kasım seçimlerinde Ak Partiyi tek başına iktidara taşıyacak kadrolarla ülkemizin daha da güçleneceği barış ve hoş görünün hakim olacağı yarınların olmasını da temenni ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here