Milletvekili Mevlüt Dudu; “1 Kasım’da Halkımız CHP’ye İktidar Görevini Verecektir”

0
127

mevlüt dudu (9)CHP Hatay Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Avukat Mevlüt Dudu, seçim çalışmalarına Erzin, İskenderun, Samandağ ve Antakya’da devam ediyor.

Milletvekili adayları ve partililerin de eşlik ettiği çalışmalarda halkın büyük ilgi ve desteği ile mutlu olan Dudu ve beraberindekiler, tek tek herkesle konuşarak, CHP’nin 7 Haziran seçimlerindeki vaatlerine “bunlar mümkün değil” deyip de, şimdi bunları seçim vaadi olarak açıklamalarının, açıkça CHP’yi desteklemek olduğunu anlatıyor.

Milletvekili Dudu yaptığı açıklamalarda; “Bu ülke 7 Haziran’da, önemli bir karar almıştır. Bu karar, 13 yıldır süren AKP zulmü ve iktidarına son vermektir. Bunu en iyi anlayan ve yorumlayan CHP ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Ancak, Kaçak Saray’da oturanlar ve 17-24 Aralık’taki kirli çamaşırlarının ortaya çıkmasından korkanlar buna engel olmuştur.

mevlüt dudu (10)

CHP ile yapılacak bir koalisyonda kendilerinden hesap sorulacağından emin olanlar çeşitli oyunlar oynamış ve halkımızı yeniden seçime sokmuştur. Ama unutmasınlar, bizim halkımız uyumuyor, her şeyin farkında.

İktidar oyunları üzerinden, halkın ekmeğiyle oynayanların sonu elbet gelecektir. Halkımız 1 Kasım’da bunların hesabını kesecektir. Korkunun ecele faydası yok. 13 yıldır Asgari ücreti bile arttırmayanlar, şimdi Anayasayı da hiçe sayarak yaptıklarını değiştireceklerini vaat ediyorlar. 1 Kasım’da halkımız CHP’ye iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’na Başbakanlık görevini verecektir. Bunu herkes böyle bilsin. Yolumuz açık olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here