Milletvekili Karasayar; “Yeni Anayasa İle Türkiye Daha Güzel Yönetilecek”

0
91

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, referandum sonrası basın mensuplarıyla bir araya gelerek sonuçları değerlendirdi.

Hasan Baba Restoranda düzenlenen kahvaltıya, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve kentimizde görev yapan basın mensupları katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, 1 Mayıs Emek ve Demokrasi günün kutlayarak emeğin ve emekçinin önemine vurgu yaptı.

Referandum sürecinde oldukça yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise; “16 Nisan’da bir halk oylaması gerçekleştirildi. Bu halk oylaması sonucunda Türkiye Cumhuriyeti Devleti yeni bir yönetim şekline geçti. Halkımız 51.5 ‘Evet’ oyu vererek buna destek verdi. Teşkilatımız, belediye başkanımızla birlikte kapı kapı dolaştık. Yeni anayasa ile Türkiye daha güzel yönetilecek. Milletimize ve Ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Tüm teşkilatımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Provokasyonlara, Kışkırtmalara Gelmeyeceğiz

Son günlerde Arsuz bölgesinde türbe ve mezarlara yönelik gerçekleşen saldırılara da değinen Milletvekili Karasayar; “Yüzyıllardır aynı coğrafyada kardeşçe yaşıyoruz. Bundan böyle de aynı ortamda yaşamaya devam edeceğiz.  Biz biriz ve beraberiz. Bu kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmez. Toplum huzurumuza ve kardeşliğimize yönelik bu tür kasıtlı ve karanlık oyunlara karşı uyanık olmalıyız. Provokasyonlara, kışkırtmalara gelmeyeceğiz. Bizler yüzyıllardır hep birlikteyiz ve birlikte daha güçlüyüz.  Bu çirkin saldırıların faillerinin bir an önce yakalanıp cezalandırılmaları için çalışmalar devam ediyor” şeklinde tepkisini dile getirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here