Milletvekili Karasayar ve Başkan Dingil Esnafın Bayramını Kutladı

0
72

bayram-esnafKurban Bayramı nedeniyle, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar esnafları ziyaret edip bayramlarını kutladılar. İskenderun Şehit Pamir Caddesi ve Ulu Camii Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Milletvekili Orhan Karasayar, esnafların bayramını kutlayıp hayırlı kazançlar temennisinde bulundular. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Milletvekili Karasayar’a Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun ile çok sayıda partili ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.

Gerçekleşen esnaf ziyaretlerinde basın mensuplarına açıklama yapan Milletvekili Karasayar, bayramların birlik ve beraberliği temsil ettiğini ifade edip bu özel günlerde yardımlaşmanın önemine dikkat çekti.

Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, yapılan her hizmette önceliklerinin esnaflar olduğunu ifade edip esnafların önemine vurgu yaptı. İskenderun’da esnaf odaları temsilcileri ile birlikte sürekli olarak istişare içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Seyfi Dingil; “Her bayram olduğu gibi bu bayramda önceliğimiz esnaflarımız. Esnaflarımızı ziyaret edip bayramlarını kutladık. Bu vesile ile esnafların önerilerini ve sorunlarını da dinleme fırsatı bulduk. Belediye yönetimi olarak yapılan her hizmette esnaflarımızın sesi olmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın görüş ve önerileri bizler için oldukça önemli. Bizler sürekli olarak esnaf odaları temsilcileri ile istişare halindeyiz. Esnaflarımız belediye tarafından yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler. Bu bizi oldukça memnun etti” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here