Milletvekili Karasayar İTSO Yönetimini Ziyaret Etti

0
42

itso-akp ziyaretAk Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun İlçe Teşkilatı, Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karasayar ve beraberindekiler, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dilediler.

İskenderun ve ülke ekonomisinin konuşulduğu ziyarette söz alan Milletvekili Karasayar; “Dünyanın en güzel yerinde Türkiye var, Hatay var İskenderun var. Bu çerçevede görev aldığımız günden bu yana sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte İskenderun’un sorunlarını el ele vererek çözme gayretinde olduk ve son 10 yıla baktığımızda merkezi hükümetin getirmesi gerektiği tüm hizmetleri İskenderun’a getirdik. İskenderun’u dünyanın ticaret merkezi haline getirmek için çalışmalar yapılmaktadır. Bununla birlikte Arsuz’u da dünyanın en önemli turizm merkezi haline getirmek için çalışmalar yapılmaktadır. Arsuz’u ayrı düşünemeyiz. Merkezi hükümetten alamayacağımız yatırım yok.  İskenderun’un 20’ye yakın sorunu vardı ve bu sorunların tamamı gerçekleşti” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Yılmaz ise; “İskenderun için yapılan bütün projelerin yanındayız. İskenderun’da imkanlarımız ölçüsünde, sorunların çözümü noktasında çalışmaktayız. Bu bağlamda sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Bizler sizlere ve yaptıklarınıza yürekten inanıyoruz. Yapacağınız işlerde bizleri yanınızda görebilirsiniz. Daha sonraki süreçte bizlere de vakit ayırabilirseniz İskenderun için yapılacak projelerin altından el birliği ile kalkabileceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

İTSO Meclis Başkanı Ugutmen, Projeleri anlattı

İskenderun’un ekonomik yönden geleceği ile ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette söz alan İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen ise, oda olarak planladıkları projelerden söz etti. İTSO yönetiminin projelerini dinleyen Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, projelerin tartışarak ve görüşerek ele alınabileceği ve bu yönde çalışmalar yapılabileceğini sözlerini ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here