MHP İlçe Yönetiminden İTSO’ya Nezaket Ziyareti

0
87

itso-mhpMHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri seçimle yeni yönetimini belirleyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Kadın Kolları Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun ekonomisi konuşuldu.

Ziyarette söz alan MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül; “İçerisinde bulunduğumuz coğrafya bir ticaret merkezi, bu ticaret merkezine yön verecek olan da ticaret odasıdır. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası da her meslek gurubundaki esnaflarımızın sıkıntılarına, sorunlarına eğilecek bir yol haritasını önüne koyacaktır. İşiniz zor, göreviniz çetin ama sizlerin bu görevin üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Öncelikli hedefimizde, İskenderun’da sanayicimizle, esnafımızla el birliği içerisinde hareket etmek ve İskenderun halkımızın bizlere olan güvenini sarsmadan çalışmalar içerisinde olmak var. Sizlerin de desteğine ihtiyacımız olacak. Huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında da birlikteliğe ihtiyacımız var” dedi.

Ziyarette konuşan Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ise; “İskenderun’u kucaklayan bir yönetim oluşturdunuz. Önemli başarılara imza atacağınızı temenni ediyoruz ve bizlerde üzerimize düşen her konuda sizlerin yanında olduğumuzu belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here