Milletvekili Birol Ertem Ziyaretlerine Devam Ediyor

0
377

Seçim bölgesi Hatay’da ilçe ziyaretlerini sürdüren CHP Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, CHP Kırıkhan İlçe eski Yöneticilerinden Döndü Denizoğlu ile birlikte Kırıkhan Naim Atakaş Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Okul Müdürü Suray Sarp’tan okulla ilgili bilgi aldı.

Milletvekili Ertem daha sonra Antakya’ya gelerek Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen’i, cemiyete kazandırdığı tarihi binada ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Buradan Defne Belediyesine geçen Ertem, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman’a nezaket ziyaretinde bulundu. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyaretin ardından Vekil Ertem’in bir sonraki durağı Antakya’da günlük yayın yapan Atayurt Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Abdullahoğlu oldu. Güncel konular üzerine yapılan sohbetin ardından Birol Ertem Defne İlçesi Elektrik Mahallesi Muhtarı Nihat Derviş ve mahallenin ileri gelenlerini muhtarlıkta ziyaret etti. Mahallenin sorunları ile ilgili bilgi alan Ertem, Muhtar Nihat Derviş’e sorunların çözümü konusunda destek sözü verdi.

Milletvekili Birol Ertem’in bir sonraki durağı ÖDP eski İl Başkanı Süleyman Öztürk oldu. Süleyman Öztürk ile bir süre sohbet eden Birol Ertem son olarak CHP Hatay eski Milletvekili Züheyir Amber’i işyerinde ziyaret etti.

Ülke ve Hatay siyaseti üzerine yapılan sohbette Birol Ertem; “Sayın Milletvekilimiz Züheyir Amber bizim Parti büyüğümüz, bizim için önemli bir insan hem ziyaret etmek hem de değerli fikir ve önerilerini almak istedim” dedi. Züheyir Amber de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Birol Ertem’e teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here