MHP’li Gül; “İskenderun Eğer Kötü Yönetilmiş ise AKP ve CHP Ortak Kusurludur”

0
92

mhp ilçe başkanı3AKP’li Belediye Meclis üyeleri ile bir kısım CHP’li meclis üyelerinin Belediyede iktidarı oynadığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül; “Dört yıldır İskenderun Belediyesi CHP ve AKP koalisyonu ile idare edilerek bu hale gelmiştir.  Eğer kötü yönetilmiş ise AKP ve CHP bu konuda ortak kusurludur” dedi.

Başkan Gül, “Eğer Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i başarılı buluyorlar ise yerel seçimlerde AKP aday göstermesin” diye de göndermede bulundu.

İskenderun Belediyesinin CHP’li bir belediye tarafından yönetildiğini söyleyen İlçe Başkanı Gül; “Ancak fiiliyatta böyle olmadığı görülmektedir. Belediye Başkanlığından gelen önergelere meclisindeki CHP’li Meclis Üyelerinin bir kısmının Ret verdiği, AKP’li Meclis üyeleri ile belediye başkanına yakın CHP’li Meclis üyelerinin Kabul verdiği veya bunun tersine işlemlerin olduğu açıkça görülmektedir. AKP’li Meclis üyeleri bir kısım CHP’li meclis üyeleri ile belediyede iktidarı oynamaktadır. İskenderun Belediyesinin faaliyetleri AKP’li Meclis üyelerince övüle-övüle bitirilememektedir.

Sayın Civelek AKP’li gibi davranmakta, AKP Belediye Meclis üyeleri de CHP’li gibi davranmaktadır. Hal böyle iken Yusuf Civelek belediye başkanlığında başarılı ise 2014 mahalli idareler seçimlerinde neden AKP’den aday olmasın? Veya AKP’nin aday çıkarmasına ne gerek var? Zaten Civelek’i başarılı bulduklarını her fırsatta dile getirmiyorlar mı? Son yapılan Belediye Meclis toplantısında 5000/1 uygulama imar değişikliği, CHP’li bir kısım meclis üyeleri, Demokrat Parti, MHP ve bağımsız meclis üyelerinin red, AKP’li meclis üyelerinin destekleri ile mecliste kabul edilmedi mi?

Dört yıldır İskenderun Belediyesi CHP ve AKP koalisyonu ile idare edilerek bu hale gelmiştir. CHP’li Meclis üyelerinin bir kısmı belediye yönetiminden rahatsız olmuş ancak, bu koalisyonun oluşumuna engel olamamıştır. İskenderun eğer kötü yönetilmiş ise AKP ve CHP ortak kusurludur” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here