“İşçiyi Yaşatın ki İSDEMİR Yaşasın”

0
97

isdemir yürüyüş1Bu Süreçte Çok Kararlı Olduklarını Söyleyen Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, Önemli Mesajlar Verdi:

İSDEMİR ile Çelik-İş Sendikası arasında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde uzlaşma sağlanamamasının ardından başlayan eylemler devam ediyor. Çelik-İş Sendikasına üye binlerce işçi bu defa fabrika içerisinde toplanarak Genel Müdürlük binasına kadar ellerinde dövizlerle slogan atarak yürüdü. Sakal bırakan İSDEMİR işçileri, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve şube yöneticilerine sevgi gösterilerinde bulundular.

Genel Müdürlük binasının önünde toplanan binlerce işçiye hitaben konuşan Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde çıktıkları bu yolda işçinin haklarını alması konusunda çok kararlı olduklarını belirtti. Önde, ‘Emek Kardeşliğini’ ayakta tuttukları sürece istedikleri her şeye sahip olacaklarını belirterek; “Rabbim çıktığımız bu toplu mücadelede bizi yolda bırakmasın. Gerekli mesajlar verildi. Bu yolda daha çok yürüyeceğiz. Tek isteğimiz işçilerin emeğinin karşılığını aldığı bir sözleşme yapmak” diye konuştu.

isdemir yürüyüş2

İşçinin kabullenmediği, yüzünün gülmediği rakamların altına imza atmayacaklarını da hatırlatan Önde; “Bizler çalışanların haklarını savunmak için buradayız. Çalışanı mutsuz olan bir iş yerinin başarılı olması mümkün değildir. Böyle bir toplu sözleşmeyi kabul edemeyiz. İşçiyi yaşatın ki İSDEMİR yaşasın. Sizin kabullenmeyeceğiniz ücreti biz de kabullenmeyiz” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından işçiler “İşçi-Sendika Omuz Omuza” “Yaşasın Emek Kardeşliği” “İşçiyiz, Haklıyız, Kazanacağız!” “Direne-Direne Kazanacağız!” şeklinde slogan attılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here