MHP’li Gül, Civelek’e AVM’deki Gokart Alanı Üzerinden Yüklendi

0
100

ibrahim gül4Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz akşam Numune Mahallesine bir dizi ziyarette bulundu. Gittiği yerlerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan İbrahim Gül, konuşmasında halen İskenderun Belediye Başkanı ve CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Civelek’e AVM’deki gokart alanı üzerinden yüklendi.

MHP Adayı Gül, sorularının Başkan Civelek tarafından cevaplandırılmasını isterken; “Sayın Civelek sana soruyorum, lütfen cevap ver. AVM içerisinde bulunan 3 katlı otoparkın 2. katındaki gokart için kullanılan pisti kimlere peşkeş çektin. Bu alan imarında otopark olarak görülürken, nasıl da birden gokart alanı oluvermiştir. Buranın ruhsatı var mıdır? Eğer varsa hangi amaçla ve hangi mantıkla buraya ruhsat verdiniz. Bu gokart alanının işletmecisi hangi siyasetçinin yakınıdır.

Bu alışveriş merkezi civarındaki sokakları otoparka çeviren vatandaşlarımızın sıkıntısı bu kadar aşikâr iken neden böyle bir uygulama ile vatandaşlarımızı mağdur ediyorsunuz? Bu bölgede trafik sorunu olduğu bilinmektedir. Böyle bir uygulama ile trafik terörüne katkıda bulunuyorsunuz. Gelin bir yanlış varsa düzeltelim ama yok diyorsanız da lütfen sorularıma cevap verin” diye konuştu.

Açıklamalarında ayrıca İskenderun sevdasına da değinen İbrahim Gül, hizmet etmek için herkesin oyuna talip olduğunu da sözlerine ekleyip, kendisini dinleyenlere teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here