MHP İstişare Toplantılarına Devam Ediyor

0
62

Seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Teşkilatı, ilçelerde istişare toplantılarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Dörtyol’da düzenlenen, partililerin yoğun ilgisi ve geniş kapsamlı katılımıyla yapılan toplantıda MHP’nin ilçede yaptığı ve bundan sonra yapması gereken çalışmalar planlı bir şekilde görüşüldü.

Dörtyol’daki istişare toplantısına, Hatay İl Teşkilatının yanı sıra Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, İlçe Başkanı Adem Cihan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP’li İl Genel Meclis üyeleri Ali Ok, Mahir Yalçın, Hamdi Aykaç ve çok sayıda partili de iştirak ettiler.

Dörtyol ilçesinde istişare toplantısında görüşlerini dile getiren MHP İl Başkanı Adnan Akdaş; “Bizler inandığımız şeyi başarmak için bu yola koyulmuş durumdayız, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katıp Hatay’da MHP fırtınasını estirmeliyiz. Bu bağlamda tüm partili arkadaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Çalışmalarımız doğrultusundaki istişare toplantılarımız hız kesmeden devam edecektir, Hatay’ı karış karış gezip çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here