MHP Heyetinden Türk Eğitim-Sen’e Ziyaret

0
65

mhp ziyaret1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Yönetimi ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adayları İbrahim Gül ile Mehmet Yurtman, kongre sonrası güven tazeleyen Türk Eğitim Sen Hatay 2’nolu Şubesi ziyaret ederek, başarılar dilediler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Eğitim Sen Hatay 2’nolu Şubesi Başkanı Ahmet Akça, üstlenmiş oldukları görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Baskılara rağmen zor şartlar altında nasıl görev yaptıklarının bilincinde olduklarını söyleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt; “Seçim sonrası güven tazeleyen Kamu-Sen yönetimine başarılar dileriz. Bundan önce görevlerini layıkıyla yaptılar ki yeniden bu göreve seçildiler. Bundan sonraki görevlerinde de başarılar diler, her zaman için yanlarından olduğumuzu bilmelerini isteriz” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, yaklaşan yerel seçimler üzerinde sohbet ettiler. Sohbet ortamında söz alan Türk Yerel Hizmet Sendikası İskenderun Sorumlusu Cengiz Çeynel, “Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana kendisinden yana bir sıkıntımız yok ama üyelerimiz Zabıta Müdürünün baskısı ile sürekli karşıya kalmaktadır. Bu baskılar ile işten çıkartılmaya zorlanmaktalar” diyerek, konunun ilgililer tarafından bir an önce çözüme kavuşmasını istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here