MHP Hatay İl İstişare Toplantısı İskenderun’da Yapılacak

0
114

mhp istişare toplantısı1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Teşkilatının ilçelerde düzenlediği il istişare toplantılarının bu dönemki adresi İskenderun olarak belirlendi.

Hatay il Başkanlığından yapılan açıklamada; “Düzenli olarak yapılan ‘Hatay İl İstişare Toplantılarımızın’ Eylül toplantısının 8 Eylül 2013 Pazar Günü saat 14.00’te İskenderun Grand Plaza’da yapılması kararı alınmıştır. Toplantıya Erzurum Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, MHP Hatay Milletvekili A.Şefik Çirkin, İlçe ve Belde Başkanlarımız, İlçe ve Belde yönetim kurulu üyelerimiz, Hatay’daki ilçe ve Belde Belediye başkanlarımız, İl ve ilçe delegelerimiz, Hatay’da seçilmiş il Genel Meclis üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz katılacaktır” denildi.

İl İstişare toplantısına ev sahipliği yapacak olan MHP İskenderun İlçe Teşkilatı adına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İbrahim Gül de; “MHP Hatay il Teşkilatımızın İskenderun’da yapacağı bu görkemli toplantıya ev sahipliği yapacak olmamızdan onur duyarız. Bu toplantı Hatay ilinde MHP’nin Yerel seçimlere start verme toplantısı olarak kabul edilmelidir. Bütün ilçelerde Belediye yönetimlerine talip olan MHP İskenderun Belediyesini de yönetmeye taliptir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here