Ak Parti’den Topaktaş Yaylası’nda Gövde Gösterisi

0
343

hacı bayram türkoğlu1Ak Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı, Dörtyol’a bağlı Topaktaş Yaylası’ndan yerel seçim çalışmalarının startını verdi.

Topaktaş Yaylası’na gerçekleştirilen ziyarete Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, Ak Parti Hatay Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilgehan Aksoy, Ak Parti Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Bozkurt, Ak Parti Dörtyol Belediye Başkan Aday Adayı Av. Abdullah Arıcan, Ak Parti Dörtyol Belediye Başkan Aday Adayı Osman Görgen ve bazı partililer katıldı.

Burada bir konuşma yapan Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Topaktaş Yaylası’na kaynağından 8 km.lik su boruları eşliğinde içme suyu getirdiklerini belirtti. Önümüzdeki dönemde Topaktaş Yaylası’na 300 ton kapasiteli yeni bir su deposunun da yapılacağının müjdesini veren Türkoğlu; “Bir kısmı Dörtyol Belediyemizce asfaltlanan Topaktaş Yaylamıza çıkan yolun tamamının genişletilmesi, rehabilitasyonu ve asfaltlanması çalışmalarını önümüzdeki süreçte Hatay İl Özel İdaresi aracılığıyla gerçekleştireceğiz” dedi.

Türkoğlu, bölge yaşanan gelişmelere de değinerek; “Dörtyol-Hassa Tünel Projesi ile 120 km’lik Dörtyol-Hassa arası mesafe, 30 km’ye düşecek. Dörtyol-Hassa Tünel’inin ana iskeleti ortaya çıkarsa, bu ana yoldan Topaktaş Yaylası’na da bir bağlantı yolu sağlanabilir. Dörtyol-Hassa Tünel projesi ile birlikte Şanlıurfa, Kilis, Gaziantep, Adıyaman denize açılıyor. Şu an Kilis ve Gaziantep arasında bir organize sanayi bölgesinin kurulması çalışmaları da bu yol sayesinde başladı. Hassa’daki binlerce dönümlük leçelik arazilere bu yol sayesinde kurulacak yeni OSB’ler ile Hatay’ımızda işsizlik sorununu kökünden kazıyacağız” diye konuştu.

Dörtyol’un Selçuklu mimarisi örnek alınarak projelendirilen yeni bir Hükümet Konağı’na kavuşacağının da müjdesini veren Türkoğlu, vatandaşlara en nezih ve en rantabl bir ortamda kamu hizmetinin sunulması gerektiğini ifade etti. Türkoğlu, Dörtyol Devlet Hastanesi’nin yukarısındaki askeri alan üzerinde bulunan 35 dönümlük araziye, 40’ı yoğun bakım ünitesi olmak üzere; 300 yataklı yeni bir devlet hastanesinin temellerinin 2014 yılının Ocak ayında atılacağının da müjdesini verdi.

Milletvekili Türkoğlu ve Ak Parti heyeti, Topaktaş Yaylası’nı gezerek sokakta vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti. Heyet, daha sonra Topaktaş Yaylası’ndaki kahvehaneleri de dolaşarak, vatandaşlarla uzun süre sohbet ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here