MHP Dörtyol İlçe Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

0
310

mhp-dörtyol1Kasım ayının son günü 11. Olağan kongresini yapan Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Yönetimi kendi arasında toplanarak görev dağılımını yaptı.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un da katılımıyla Kafe Store’de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen MHP Yönetimi yeni yönetim kurulu üyeleri ve görevleri hakkında bilgilendirmede bulunarak daha dinamik bir süreç için yola çıktıklarını belirtti.

İlçe kongresini yaparak güven tazeleyen, kadrosunu güçlendiren MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker hedeflerinin 2015 yılında yapılacak genel seçimler olduğunu söyledi. Türker; “2015 yılında yapılacak olan genel seçimler için çalışmalara başladık. Milliyetçi Hareket’i Dörtyol’da bir yıldız gibi parlatmak için bütün gücümüzle çalışacağız, bütün arkadaşlarımızla gayret göstereceğiz. MHP olarak mevcut iktidarın önünde dimdik durarak, sesimizi daha gür bir şekilde yükselteceğiz. Son 10 yıllık süreç içerisinde halkımızın kısılan sesinin daha gür bir şekilde duyulmasını sağlayacağız ve mevcut iktidara karşı önümüzdeki genel seçimlerde alternatif tek parti olacağız. Dörtyol’da nasıl Yaşar Toksoy ile Üç Hilali iktidar yaptıysak Yaşar başkanımın da desteği ve yeni kadrolarımız ile birlikte MHP’yi tek başına iktidara taşıyacağız” şeklinde konuştu.

mhp-dörtyol2

MHP Dörtyol ilçe teşkilatı Şerif Türker başkanlığında oluşturduğu yeni yönetimde görev dağılımını da yaptı. 36 partiliden oluşan yönetim kurulu kadrosunda birçok yeni isme de görev verildi. MHP’de başkan yardımcılığı görevlerine Ahmet Çetin, Sinan Onur ve Hasan Eker getirildi. Mustafa Kemal Özer mali işlerden sorumlu oldu. Sekreterlik görevini Şaban Baz üstlendi. Basın ve halkla ilişkiler sorumluluğuna ise Hüseyin Buğrahan Seçer atandı.

Kongrenin ardından Milliyetçi Hareket Partisinin yeni yönetimine tebrik ziyaretleri de aralıksız sürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here