MHP Adayı Gül, Seçmenlere Seslendi!

0
51

ibrahim gül12‘Belediyecilik Anlayışımızın Özünde Sevgiyle Sorunlara Odaklanmak Var’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden İskenderun Belediye Başkan adayı olan İbrahim Gül, yerel seçim çalışmalarına yaptığı geniş katılımlı miting ile hız verdi. İlk kez seçmenin karşısına aday olarak çıkan İbrahim Gül, İskenderun Belediyesini almakta kararlı olduklarını belirtti.

Yerel seçimler için bu kez aday olarak çalışan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Gül, İlçe parti binası önünde halka seslendi. Saygı duruşu ve coşkulu İstiklal Marşımızın okunmasının ardından toplanan kalabalığa seslen İbrahim Gül, belediyeciliğin sadece kanunla belirtilmiş işlerden ibaret olmadığını söyledi.

MHP’nin Başkan Adayı Gül; “Vatandaşlarla arasına duvar ören, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan, bürokratik meşgaleyle kapıları kapatan, darlık ve yoksulluk içinde kıvranan insanları kaderiyle baş başa bırakan belediyecilik mantığıyla bir yere varmak mümkün olmadığı gibi, Allah rızasını kazanmak da söz konusu değildir. Belediyecilik faaliyetlerinin merkezinde tamamen insan olmalıdır. Partimizin belediyecilik anlayışının özünde; dokunmak, hissetmek, yaklaşmak ve sevgiyle sorunlara odaklanmak vardır” dedi.

30 Mart tarihinin MHP için milat olacağını ve Türk Milletini yok sayanlara da cevap olacağını söyleyen Gül, herkesin özlemlerini özgürce dillendirebilmesi için 30 Mart’ta sandıktan MHP’nin çıkması gerektiğinin altını çizdi.

Konuşmasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a da göndermede bulunan İbrahim Gül, kendisini dinleyen kalabalıktan yetki istedi. Gür bir sesle yetki alan Gül, Beşir Atalay’a da yanıt olarak “Senden korkan senin gibi olsun” dedi.

Toplanan kalabalığın “Öl de ölelim! Vur de, vuralım” sloganları karşısında MHP’li İbrahim Gül; “Ölmek de öldürmek de bize göre değil. Dik duruşunuzla zaten onları her gün öldürüyorsunuz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here