Meydan Düzenlemesi ve Kafeterya Salı Günü Hizmete Girecek

0
447

İskenderun Belediyesi tarafından eski Bit Pazarı yerinde yapılan sosyal tesis, 19 Mart 2013 Salı günü hizmete girecek. Kentimizin geleneksel alışveriş merkezinin ortasında yer alan yeni meydan düzenlemesi ve kafeterya, halkımızın dinlenmesine ve soluk almasına imkân sağlayacak.

Peyzaj düzenlemesiyle güzel bir görünüm kazanan dinlenme alanı, esnaf ve halk tarafından memnuniyetle karşılandı. Şehit Pamir Caddesi, Ulucami Caddesi, Raif Paşa Caddesi gibi İskenderun’daki eski geleneksel alışveriş bölgesi olan, işyerleri ve yapılaşmanın çok yoğun olarak bulunduğu şehir merkezindeki bu alan, halkımıza nefes alma ve dinlenme imkânı sağlayacak. Geleneksel çarşı esnafından alışverişini yapan halkımız, bu alanda dinlenebilecek ve çay, kahve içebilecek.

Tüm halkı açılış törenine davet eden Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Değerli hemşerilerim, İskenderun’un en eski alışveriş merkezinin ortasında bitpazarı olarak bilinen alandaki yeni dinlenme parkımızın açılışını birlikte gerçekleştirelim” dedi.

İskenderun Belediyesi’ne ait Ulucami Caddesi Eski Bit Pazarı alanında yapılan kafeterya ve yeni dinlenme parkı, Salı günü saat 14.00’de hizmete açılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here