Metamfetamin ile Captagon Ele Geçirildi

0
10

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda İskenderun ve Antakya’da yapılan arama ve operasyonlarda metamfetamin ile captagon ele geçirildi.

Çalışmalar kapsamında 16 Ocak 2023 günü İskenderun İsmet İnönü Mahallesi’nde durdurulan bir araçta arama yapıldı. Araç içerisinde 12 gram metamfetamin ve 108 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak araçta bulunan B.Ç., M.M.E., N.Ç. ve E.M. hakkında Türk Ceza Kanunu (TCK) 191. maddeden adli işlem yapıldıı.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 12 Ocak 2023 günü F.K. isimli şahsın Antakya Kardeşler Mahallesi’nde bulunan ikametinde aramalar yapıldı. Aramada 97,10 gram metamfetamin ele geçirilirken, olayla ilgili olarak F.K. isimli zanlı, hakkında TCK 188. maddeden adli işlem yapılarak gözaltına alındı.

Üst ve Ev Aramalarında Captagon Ele Geçirildi

Öte yandan, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu ile etkin mücadele kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden veya uyuşturucu madde kullanan şahıs ya da şahısların yakalanmalarına yönelik 12 Ocak 2023 tarihinde eş zamanlı çalışmalar yapıldı. Çalışmalar neticesinde Meydan Mahallesi’nde T.E.’den 4 adet captagon, Haraparası Mahallesi’nde S.Z.’den 4 adet captagon, Meydan Mahallesi’nde Ö.K.’nın ikametinden 258 adet captagon ele geçirildi. T.E. ve S.Z. hakkında TCK 191. maddeden Ö.K. hakkında ise TCK 188. maddeden işlem yapıldı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here