Mehmet’lerden Hizmet Sözü!

0
46

Haftalar süren yoğun seçim çalışmaları süreci sonunda yüzü gülen taraf olan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, zafer kutlamasını parti binası önünde partilileri ve sevenleriyle birlikte yaptı.

51 bin oy alarak İskenderun’un yeni belediye başkanı seçilen Mehmet Dönmez, seçim sonucunu parti binasında aldı. Haberin duyulmasının ardından, ilçe teşkilatına akın eden partililer Dönmez’i tebrik ederek sevgi gösterilerinde bulundular.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ak Parti İskenderun İlçe Merkezi adeta bayram yerine döndü. Mehmet Dönmez, ilçe binasında tek-tek tebrikleri kabul ederken, kendisiyle birlikte bu sevinci yaşayan partililere ilk açıklamasını yaptı. Parti binası önündeki buluşmaya 346 bin oy alarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Öntürk de katılım gösterdi.

Parti önünde kurulan platformda partililere ve vatandaşlara seslenen Öntürk ve Dönmez, hizmet sözü verdi. “Teşekkürler İskenderun!” diyerek konuşmasına başlayan İskenderun Belediye Başkanı seçilen Mehmet Dönmez Dönmez; “Zafer inanlarındır. Allah sizlerden razı olsun. Artık sıra bizde. İskenderun’u omuzlarımızla biz ayağa kaldıracağız. İskenderun’u güzel günlerine, şerefli günlerine, hep beraber bu ekiple beraber, ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Öntürk ise, Hatay’da ayrımcılığın bittiğini, seçimin kazananının Hatay olduğunu ifade ederken; “Bugün burada tarih yazdınız, Allah sizlerden razı olsun. Hatay’ın her yerine eşit hizmet götüreceğiz. 15 ilçenin 15’ini de adil bir şekilde yöneteceğiz. Bu kadim şehrin kardeşliğini birleştireceğiz inşallah. Allah milletimizden razı olsun. Şimdi artık kolları çemreyip inşallah hızlı bir şekilde şu memlekette bizden medet bekleyen, görev bekleyen insanlarımızı bir an önce mahallesine, yuvasına, evine kavuşturacağız” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here