Mehmet Çakıroğlu Veda Etti

0
445

vergi dairesi4Akdeniz Vergi Dairesi Gelir Uzmanlarından Mehmet Çakıroğlu, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Hukuk Bürosuna Gelir Uzmanı olarak atanması nedeniyle düzenlenen veda yemeğinde duygulu anlar yaşadı.

Yaklaşık 10 yıldır İskenderun’da Gelir Uzmanı olarak görev yapan Mehmet Çakıroğlu’nun veda yemeğine Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey, Sahil Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Beyaz ve arkadaşları katıldı. Arkadaşları ile helalleşerek veda eden Mehmet Çakıroğlu görev yaptığı süre içerisinde amir ve arkadaşları ile iyi diyaloglar içinde olduğunu belirterek; “Artık tüm çalışma arkadaşlarım Bursa’da bir kapılarının olduğunu unutmasınlar. Kapım Her İskenderunluya açık olacaktır. Haklarını helal etsinler” dedi.

Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ise yaptığı konuşmada; “Çok sevdiğimiz, çalışkan arkadaşımız Mehmet Çakıroğlu’nun Bursa’ya atanması bizi fazlasıyla üzmüştür. Ancak ailevi nedenlerden dolayı böyle bir karar alması ve isteği doğrultusunda olması bu üzüntümüzü hafifletmiştir. Bundan sonraki çalışma hayatında kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here