Eczane Teknisyenleri’nden Ak Parti’ye Ziyaret

0
96

akp ilçe başkanlığı4İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bir süre önce göreve seçilen Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Tosun’u parti binasında ziyaret ederek hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Dernek Başkanı Cemal Çelik,  İskenderun’da 103 eczane olduğunu, bu eczanelerde çalışan 413 teknisyenin dernek üyesi olduğunu belirtti. Çelik; “Bizler İskenderun’da yaşayan, çalışan insanlar olarak sizlerin çabalarında her zaman destek olacağız. Size ve yönetim kurulu üyelerinize başarılar diliyoruz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun da nezaket ziyareti için teşekkür ederek; “Bizim tüm çabamız halkımızın huzur ve güven içinde yaşam sürdürmesidir. Bize gelen her sorunu çözmek için çabalıyoruz. Bu sorunların üzerine sizler gibi STK’larla birlikte yürüyeceğiz. Elbirliği ile çözülemeyecek sorun yok. Bu nedenle kuruluşlar arası diyalog’u çok önemsiyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Tosun, bir soru üzerine İskenderun’un en önemli sorunu haline gelen elektrik kesintileri konusuna da değinerek; “Bugün, yarın ilgili firma yetkilileri ile bir araya gelecek ve soruna kalıcı çözüm arayacağız. Halkımızın sıkıntılarının bitmesi bizim için önemli. Ancak şunu söylemeliyim ki, İskenderun’un elektrik altyapısı çok zayıf ve kötü durumda. Şehir sürekli büyüyor ama tüketilen elektriği bu altyapı taşıyamıyor. Ayrıca, elektrik dağıtım firmasının kendisini arayan vatandaşlara mutlaka cevap verecek şekilde kadro kurması gerektiğini düşünüyoruz. Şu anda vatandaş muhatap bulamıyor. Bunun kesin çözümünü bulmak için çalışıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here