Mavi-Turuncululara Destek Yemeği İleri Bir Tarihe Ertelendi

0
51

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta, ilk devreyi alt sıralarda bitiren ve maddi sıkıntı içerisinde olan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967’ye katkı sunmak adına önümüzdeki hafta içerisinde Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in de katılımının olacağı bir yemek düzenlenecek. Yelken Kulübünde gerçekleştirilecek destek yemeğinin tarihi daha sonra belli olacak.

Takımı alt sıralardan kurtarıp profesyonel ligde tutmak adına yoğun bir çaba içerisine giren İskenderunspor 1967 yönetimi, kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İşadamı Nuri Üysen ve kulüp yönetiminin ciddi çabaları sonucu gerçekleştirilmesi beklenen destek yemeği bugün yapılacaktı. Ancak, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, programının oldukça yoğun olduğu ve bu yemeğe katılmak istediğini belirtmesi üzerine, yemek daha ileri bir tarihe ertelendi.

Yelken Kulübünde düzenlenecek olan yemek Bakan Ergin’in katılımının sağlanabilmesi adına önümüzdeki haftalara sarktı. Yemeğe ayrıca, Bakn Ergin’in yanı sıra Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve birçok işadamının katılması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here