Masaj Salonuna Fuhuş Operasyonu

0
75

İskenderun’da bir masaj salonuna yapılan baskın sonunda, para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu 6 kadın ile iş yerini işleten 1 kişi hakkında işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince fuhuş yapan şahılar, fuhşa aracılık ve yer temin eden şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, bir masaj salonuna baskın gerçekleştirildi.

Yenişehir Mahallesi’nde bulunan bir adresten çıkan R.E. ve Ö.B. isimli şahısların Tayland uyruklu kadınlara 100 TL karşılığı masaj yaptırdıkları, masaj sonunda cinsel birliktelik yaşadıklarını itiraf etmeleri üzerine, emniyet ekipleri belirlenen adrese operasyon düzenlendi.

Operasyon sonunda yakalanan U.L, A.S, P.S, S.S, K.A. ve C.C. isimli yabancı uyruklu kadınlar, yasal işlemleri için Asayiş Büro Müdürlüğüne götürülürken, 6 kadına para karşılığı fuhuş yapmaktan işlem yapılarak sınır dışı edilmek üzere Hatay İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Öte yandan, ikameti kiralayan B.Ç. isimli şahıs hakkında ise fuhşa teşvik, yer temin etmek ve aracılık etmek suçlarından işlem yapıldığı belirtildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here