Masa Tenisinde Şampiyonlar Kupalarını Aldı

0
677

masa tenisi1İl birinciliği müsabakalarının ardından erkeklerde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, kızlarda ise İstiklal Makzume Anadolu Lisesi birinci oldu. Dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını törenle aldılar.

Geniş katılımın yaşandığı Okul Sporları Gençler Masa Tenisi Hatay İl Turnuvası tamamlandı. 21-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen il birinciliği müsabakalarının ardından erkeklerde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, kızlarda ise İstiklal Makzume Anadolu Lisesi birinci oldu.

Genç kız-erkek Masa Tenisi turnuvası il birincileri müsabakaları İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü salonunda başlayıp, Antakya spor salonunda son buldu. Masa Tenisi turnuvasına bu yıl 35 kız, 33 erkek takımı olmak üzere toplam 68 takım kıyasıya birbirleri ile yarıştılar. Finale erkekler kategorisinde İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ile Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kalırken, kızlarda da İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ve Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Lisesi kaldı.

masa tenisi2

Yapılan final müsabakalarında rakiplerini yenen erkeklerde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, kızlarda ise İstiklal Makzume Anadolu Lisesi adlarını il birinciliğine yazdıran okullar oldu. Turnuva sonunda, dereceye giren Erkekler Kategorisinde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi, İskenderun Demir Çelik Anadolu Lisesi, İskenderun Paşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi ile kızlar kategorisinde; İstiklal Makzume Anadolu Lisesi, Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Lisesi, Antakya Ticaret Meslek Lisesi, Antakya TOKİ Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi takımları kupa ve madalyaları takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here