Homend Antakya Kendine Geldi

0
58

homend antakya36Antakya Spor Salonu’nda Canik Belediyespor takımı ile karşılaştı. Temsilcimiz maç sonunda rakibini 77-64’lük skorla geçti.

Evinde Canik Belediyespor’u konuk eden Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL) temsilcimiz Homend Antakya Belediye, rakibini 77-64’lük skor ile yendi. Karşılaşmada 36 Ribaund, 18 asist ve 9 top çalma ile oynayan temsilcimiz Homend Antakya Belediye oyuncuları, galibiyeti de takıma gönül veren taraftarlarla kutladılar.

Geçtiğimiz hafta sonu temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, Antakya Spor Salonu’nda Canik Belediyespor takımı ile karşılaştı. Heyecanlı geçen müsabakayı Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, Başkan Vekili Serdar Güven ve çok sayıda sporsever izledi.

Homend Antakya Belediye, Baş Antrenör Aydın Uğuz idaresinde çıktığı Canik Belediyespor maçına hızlı ve etkili bir şekilde başladı. İlk periyodu 22-11’lik sayı ile önde kapayan temsilcimiz, ilk yarının sonunda ise 44-24’lük sonuç ile rakibi ile arasındaki sayı farkını 20’ye çıkardı. Üçüncü periyotta konuk ekip, aradaki sayı farkını azaltsa da temsilcimiz bu periyodu da 57-45 önde kapadı. Son periyoda geçildiğinde ise temsilcimiz oyun hâkimiyetini elinde tutarak,  müsabakayı 77-64 kazanmasını bildi.

Canik Belediyespor karşısında temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, yüzde 49,1 şut, yüzde 80 serbest atış, yüzde 53,8’lik 2 sayı ve yüzde 40,9’luk 3 sayı ortalaması ile oynadı. Temsilcimiz, 36 ribaund, 18 asist, 9 top çalma ve 18 top kaybı yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here