Masa Tenisi Şampiyonlarından Culha’ya Ziyaret

0
276

arsuz-masa tenisi1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arpaçiftlik İsmet Okan Ortaokulu’nun Hatay Şampiyonu Olan Masa Tenisi Şampiyonlarını Ödüllendirdi

Hatay Okullar Arası “Masa Tenisi Küçükler Kategorisi”nde İl Birincisi olan Arpaçiftlik İsmet Okan Ortaokulu öğrencileri, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret ederek, şampiyonluk sevinçlerini paylaştı. Hem okullarına, hem de Arsuz’a kupa kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Eren Tultak, Mahmut Hopur, Berkem Doğan ve Kaan Polat’a, antrenörleri Özgür Doğan ile İsmet Okan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serkan Gökbulut da eşlik etti.

Şampiyon öğrenciler, Başkan Culha’ya Türkiye Şampiyonluğu’na giden yolda 9-11 Mart tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan bölge şampiyonasından da dereceyle döneceklerinin sözünü verdi.

Okul olarak eğitimdeki başarılarını sporda da gösterdiklerini ifade eden İsmet Okan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serkan Gökbulut; “Adana’daki bölge şampiyonasında ilk üçe giren takımlar Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacaklar. Geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçırdık. Ama bu yıl oldukça iddialıyız. Gruplarda Arsuz’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Başarılarımız kesinlikle tesadüf değil. Çünkü hepsinde efor, emek ve alın teri var” dedi.

Sporculara Türkiye Şampiyonası yolunda başarılar dileyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise; “Gelecek nesilleri oluşturacak olan öğrencilerimiz kadar, onları en iyi şekilde hayata hazırlayan sizlere de teşekkür ederim. Sporcularımızın her zaman yanındayız. Onlarla gurur duyuyoruz ve mart ayında yapılacak turnuva sonrası da sporcularımızın Arsuz’a şampiyonluk kupası ile döneceğine inanıyorum” diyerek, öğrencilere ödüllerini dağıttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here